Најава на настани

МИА Најави Македонија

9 декември 2018

9 декември 2018

Скопје – По повод погребот на Љубиша Георгиевски, поранешен претседател на Собранието на Република Македонија, собраниска делегација, предводена од претседателот на Собранието Талат Џафери, составена од потпретседателите Горан Мисовски и Весел Мемеди, и координаторот на Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Мицевски ќе положи венец цвеќе. (на Градските гробишта „Бутел“/11:30 – 13:00)

Тетово – Прва Конференција на Форумот на жени при Алијансата за Албанците на која ќе се избира претседател и другите органи на Форумот. (Дом на култура/14:00)

__________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

 

 

Back to top button
Close