Partitë politikeTekste origjinale

Lëvizja BESA reagon ndaj deklaratës së kryeministrit Zaev të dhënë kundër formimit të Ushtrisë së Kosovës

Kosova është shtet i pavarur dhe ka të drejtën legjitime të ketë ushtrinë e saj për mbrojtjen e tërësisë territoriale dhe lirisë së qytetarëve të saj. Deklarata e nxituar e kryeministrit Zaev kundër ushtrisë së Kosovës, sa është fyes për një shtet të lirë, po aq tingëllon si nacionalizëm i kohëve të shkuara.

Back to top button
Close