BiznesBotëBotë.PortalShkencë dhe teknologji

Japonia do të ndalojë furnizime qeveritare të telefonave kinezë “Huavei” dhe “ZTE”

Japonia planifikon t'i ndalojë furnizimet qeveritare të pajisjeve nga kompanitë kineze "Huavei" dhe "ZTE Korp", për ta rritur mbrojtjen e vet nga rrjedhjet e informacioneve të besueshme dhe kiber sulmeve.

Lajmi i plotë është i aksesueshëm vetëm për shfrytëzuesit e ueb-shërbimit të MIA-s.

Logohuni ose na kontaktoni në shërbimin tonë të marketingut për informacione më të hollësishme

Tel. 075 284 506
075 284 502
075 280 297

E-mail: marketing@mia.mk.

Таг
Back to top button
Close