Фотосервис

Грантови за технолошка екстензија

Вицепремиерот задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев, директорот на Светска банка за Македонија и Косово, Марко Мантованели и директорот на Фонд за иновации и технолошки развој Јован Деспотовски на промоцијата на добитници и потпишување на договори за доделување на конфинансирани грантови за технолошка екстензија од првиот јавен повик на ФИТР

Back to top button
Close