Општински вестиСкопје

Граѓаните учествуваа во креирањето на буџетот на општина Илинден за 2019.

Граѓаните на општина Илинден предложија над 100 предлог-проекти што ќе бидат составен дел од процесот на планирање на буџетот на оваа локална самоуправа за 2019 година. Буџетскиот форум, што е во организација на општина Илинден, се одржа во Средното општинско стручно училиште „Илинден“.

Целосната вест е достапна само за претплатниците на веб сервисот на МИА.

Логирајте се или контактирајте ја нашата маркетинг служба за подетални информации на

Тел. +389 2 2461600 лок. 235

Е-маил: marketing@mia.mk

Close