0_Maqedoni.PortalPartitë politike

Gjorgjievski: Spasovski ndjek tenderë dhe politikë, policia nuk është në terren

Për fat të keq, Maqedonia është shndërruar në arenë të përgjakshme. Oliver Spasovski ndjek tenderë dhe bën politikë, policia nuk është në terren, ndërsa qytetarët janë të pambrojtur, ka thënë Orce Gjorgjievski, anëtar i Komitetit ekzekutiv të VMRO-DPMNE-së.

Back to top button
Close