0_Maqedoni.PortalBallkanKorrespondentë BotëPolitikë

Forum për përforcimin e bashkëpunimit në Siguri midis Maqedonisë dhe Kosovës

Forumi i parë i Sigurisë midis Kosovës dhe Maqedonisë me temë "Përforcimi i sigurisë përmes bashkëpunimit midis Kosovës dhe Maqedonisë" do të mbahet sot dhe nesër në Prishtinë, në organizim të Universitetit të Kosovës AAB, Fakultetit për Siguri nga Maqedonia dhe Fondacionit "Konrad Adenauer", njofton korrespondenti i MIA-s nga Prishtina.

Lajmi i plotë është i aksesueshëm vetëm për shfrytëzuesit e ueb-shërbimit të MIA-s.

Logohuni ose na kontaktoni në shërbimin tonë të marketingut për informacione më të hollësishme

Tel. 075 284 506
075 284 502
075 280 297

E-mail: marketing@mia.mk.

Таг
Back to top button
Close