BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Forum i kompanive të mira: Të krijohen vende pune për të gjitha grupet e qytetarëve

Kompanitë të gjejnë mënyrë të vijnë deri te fitimi duke shfrytëzuar praktika përgjegjëse shoqërore dhe të krijojnë vende të reja të punës për të gjitha grupet e qytetarëve, porositën pjesëmarrësit e Forumit të kompanive të mira "Ekonomia e re: Bizneset krijojnë vlera ekologjike, sociale dhe ekonomike", që po mbahet sot në Shkup.

Back to top button
Close