0_Maqedoni.PortalPolitikë

Filipçe dhe Sindikata e Qendrës Klinike në takim për zgjidhjen e problemit të parkimit

Ministri Venko Filipçe dhe Sindikata e Punonjësve të Shëndetësisë sot në takim do të përpiqen të gjejnë zgjidhje në lidhje me rritjen e çmimeve të parkingut për punonjësit në Qendrën Klinike në Shkup, ndërsa si mundësi shqyrtohet që parkingu të kthehet në menaxhimin e Qendrës.

Back to top button
Close