Интервју

Фатмир Дехари, градоначалник на Општина Кичево

Градоначалникот на Кичево, Фатмир Дехари, веќе втор мандат се бори со секојдневните проблеми на своите сограѓани, пред сè во подобрување на инфраструктурата на градот, на социоекономскиот живот, но и се труди да го подобри културно-забавниот и спортскиот живот. Кичево, како еден од градовите со мешан етнички состав, е пример за меѓуетничкиот соживот и мултикултурализмот во Македонија.

Целосната вест е достапна само за претплатниците на веб-сервисот на АД „МИА“ – Скопје.
Доколку сакате да се претплатите, контактирајте со oдделот за маркетинг на АД „МИА“ – Скопје.

Back to top button
Close