BiznesEkonomiShkup

EVN u dakordua me banorët e Butelit të cilët bllokun udhëkryqin për shkak mos furnizimit me energji elektrike

Bisedat mes përfaqësuesve të EVN dhe një pjese të banorëve të bule. "Brigada maqedono-kosovare" dhe vetëqeverisja lokale përfunduan me propozim vendimin për problemet me furnizimin me energji elektrike të cilat paraqiten pothuajse çdo dimër te këto shfrytëzues, informojnë nga EVN Maqedoni.

Back to top button
Close