KulturëKulturë.Portal

Ekspozitë e grafiteve dhe printimeve “Eulogy”

Në Qendrën kulturore informative - Shkup sot mbyllet ekspozita e grafiteve dhe printimeve të titulluar "Eulogu" nga Lirim Hoxha.

Back to top button
Close