Kultura.SlajderKulturëKulturë.PortalSektori civil

Ekspozitë e astrofotografive me rastin e 20 vjetorit të Shoqatës Astronomike të Shkupit

Shkup, 7 dhjetor 2018 (MIA) - Gjithsej 35 fotografi të Hënës, Diellit, planetëve, mjegullnajave dhe yjeve përmban ekspozita e cila do të hapet sonte në Shtëpinë e ARM-së me rastin e jubileut - 20 vite ekzistim i Shoqatës Astronomike të Shkupit.

Back to top button
Close