BiznesBiznes.PortalEkonomi

Edhe një përqindje e vogël e tatipaguesve të paregjistruar në e-PDD, afati përfundon më 31 dhjetor

Në sistemin e Drejtorisë për të ardhura publike për E-tatim personal janë regjistruar 620.000 qytetarë dhe deri në fund të vitit, respektivisht deri më 31 dhjetor duhet të regjistrohen edhe një përqindje e vogël.

Back to top button
Close