0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiKorrespondentë MKD

Dritare dhe dyer të prodhuara në Dibër “udhëtojnë” për në SHBA

Kontigjenti i parë me dritare dhe dyer të prodhuara nga dy firma në Dibër dhe Qendrën Zhupë, nisen për në SHBA. Eksportin e ka realizuar firma "ARES Construction", pronësi e Ibrahim Kolarit, biznesmen nga Dibra i cili më shumë se tre dekada jeton dhe vepron në SHBA.

Back to top button
Close