Фотосервис

Договори за финансирање со 12 општини

Министерот за локална самоуправа Сухејл Фазлиу и министерот без ресор, задолжен за имплементација на Стратегијата за подобрување на состојбата со Ромите во РМ 2014-2020 година Аксел Ахмедовски со градоначалниците на 12 општини потпишаа договори за финансирање на конкретни активности

Back to top button
Close