0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderPolitikë

Do të hetohen pohimet e Bejlit, Kamçev dhe Pandelevski kalojnë në arrest shtëpiak

Do të aktivizohet Këshilli gjykues për ta hetuar pohimin e ambasadorit amerikan Xhes Bejli se disa gjykatës i janë referuar atij kur kanë sjellë vendime për paraburgim apo aktvendime për persona kundër së cilëve udhëhiqen procese gjyqësore, ndërsa në ndërkohë nga paraburgimi dalin Orce Kamçev dhe Cvetan Pandelevski, të cilët dyshohen për rastin "Perandoria".

Back to top button
Close