0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Dimitrovski: Në Maqedoni do të mbeten gjithnjë e më pak inxhinerë

Në Maqedoni dhe në të gjitha shtetet nga kjo hapësirë ka mungesë gjithnjë e më të madhe nga kuadrot inxhinierike, e posaçërisht nga kuadrot e mira profesionale me autorizime. Këtë çështje Oda e arkitektëve dhe inxhinierëve të autorizuar nuk mund ta zgjidh vetë, por kjo duhet të bëhet së bashku me ata që i marrin vendimet në shtet, ministritë, qendrat strategjike për zhvillim....Ndjenja e jonë është se në Maqedoni në të ardhmen do të mbeten gjithnjë e më pak inxhinerë, thotë Mile Dimitrovski, kryetar i Odës së arkitektëve dhe inxhinerëve të autorizuar në intervistë për MIA-n.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close