Фотосервис

Делегација за избор на стипендисти за ИПС

Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери одржа средба со делегација за избор на стипендисти за ИПС стипендија во германскиот Бундестаг

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close