Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Buxheti i komunës së Dibrës për vitin 2019 është vendosur në debat publik

Dibër, 10 dhjetor 2018 (MIA) - Këshilli i komunës së Dibrës në seancën e sotme e mbështeti Draft-buxhetin e komunës për vitin 2019 dhe e vendosi në debat publik, praktikë kjo e pranishme prej para shumë viteve.

Back to top button
Close