Politikë

Zaev: Rritja e kontesteve të zgjidhura me ndërmjetësim do ta përmirësojnë fotografinë e RM-së në raportin e BE-së

Zhvillimi i ndërmjetësimit do ta përmirësojë edhe fotografinë e Republikës së Maqedonisë në raportin evropian për përparimin në sferën e zgjidhjes alternative të kontesteve, tha kryeministri Zoran Zaev në takimin e mbrëmshëm me delegacionin e Odës së Ndërmjetësuesve të RM-së (ONRM), të përfaqësuar nga Sllave Mlladenovski, kryetar i Odës dhe anëtarët Roza Aleksova dhe Dejan Belevski.

Lajmi i plotë është i aksesueshëm vetëm për shfrytëzuesit e ueb-shërbimit të MIA-s.

Logohuni ose na kontaktoni në shërbimin tonë të marketingut për informacione më të hollësishme

Tel. 075 284 506
075 284 502
075 280 297

E-mail: marketing@mia.mk.

Таг
Back to top button
Close