0_Web_Избор на уредникот0_Web_Насловна-слајдерВидеоПолитика

Заев: Крајна цел на реформите е подобрување на животот на граѓаните

Правосудниот систем, безбедносно-разузнавачките служби, јавната администрација и борбата против организираниот криминал и корупцијата се областите што се во фокусот на реформите содржани во Планот 18, кој е изработен во мај, а усвоен на Владата на 30 минатиот месец.

Close