Partitë politike

VMRO-DPMNE: Nuk ka rezultate për zvogëlimin e ndotjes, të mbartet përgjegjësi

VMRO-DPMNE-ja opozitare në kumtesë thekson se Zoran Zaev dhe Petre Shilegov nuk ndërmarrin asgjë  derisa qytetarët helmohen nga ajri i ndotur. LSDM dy vite i trullos qytetarët. Nga opozita premtuan masa urgjente  për përmirësimin e cilësisë së ajrit,  nga pozita  në pushtet  nuk kanë ndërmarrë asgjë.

Back to top button
Close