EvropëSvet.Slajder

Ukraina vendos kufizime për qytetarët rusë

Presidenti ukrainas Petro Poroshenko sot deklaroi se Qeveria do të vendos sanksione për qytetarët rusë si përgjigje e konfiskimit të tre anijeve ukrainase dhe arrestimin e ekuipazheve të tyre.

Back to top button
Close