Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Tubim për ajër të pastër në Kumanovë

Qytetarët e Kumanovës sot kanë protestuar për ndotjen e ajrit në qytet, me ç'rast kanë kërkuar të merren masat afatgjata, afatmesme dhe afatshkurtra për të ulur ndotjen e ajrit.

Lajmi i plotë është i aksesueshëm vetëm për shfrytëzuesit e ueb-shërbimit të MIA-s.

Logohuni ose na kontaktoni në shërbimin tonë të marketingut për informacione më të hollësishme

Tel. 075 284 506
075 284 502
075 280 297

E-mail: marketing@mia.mk.

Таг
Back to top button
Close