0_Maqedoni.PortalPolitikë

Takimi i parë i trupit koordinues për pajtim

Trupi koordinues parlamentar për pajtim dhe integrim sot duhet të mbajë takimin e tij të parë.

Lajmi i plotë është i aksesueshëm vetëm për shfrytëzuesit e ueb-shërbimit të MIA-s.

Logohuni ose na kontaktoni në shërbimin tonë të marketingut për informacione më të hollësishme

Tel. 075 284 506
075 284 502
075 280 297

E-mail: marketing@mia.mk.

Таг
Back to top button
Close