Фотосервис

Светски ден на науката за мир и развој

Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ по повод Денот на науката „Светски ден на науката за мир и развој“ ќе ги додели годишните награди на најдобрите научници на УКИМ

Back to top button
Close