Интервју

Стелиос Кулоглу, пратеник од Сириза во Европскиот парламент

Дали сте сигурни дека Преспанскиот договор ќе помине во Грција? - Нема никаков сомнеж за тоа. Многу пратеници надвор од Сириза се изјаснија за договорот. Мнозинството во партијата Потами се изјасни за, но има и други пратеници од други партии, една партија од центар лево, но и пратеници од АНЕЛ кои јасно кажаа, така што ќе имаме апсолутно мнозинство.

Целосната вест е достапна само за претплатниците на веб сервисот на МИА.

Логирајте се или контактирајте ја нашата маркетинг служба за подетални информации на

Тел. +389 2 2461600 лок. 235

Е-маил: marketing@mia.mk

Close