0_Maqedoni.PortalLajme nga komunatShkup

Shilegov: Inkuadrimi i Shkupit në fazën e dytë të kryeqyteteve më të gjelbërta në Evropë është shenjë se jemi në rrugë të mirë

Qyteti i Shkupit aplikacionin për kryeqytetin më të gjelbër të Evropës e dorëzoi  në fillim të tetorit të këtij viti dhe në bazë të atij aplikacioni KE-ja ka kryer skrining  të pozitave që i kishte Shkupi dhe u kualifikuam  në fazën e dytë të këtij procesi, deklaroi sot kryetari i qytetit të Shkupit Petre Shilegov.

Back to top button
Close