0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Sendërtim i pajisjes së Klinikës për kardiologji dhe angeograf të ri

Sallat angiografike të Klinikës për kardiologji në Maqedoni kanë frekuencë më të madhe të punës në tërë Evropën dhe numër të madh të pacientëve. Këtë e theksoi ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe i cili paralajmëroi sendërtim të pajisjes së Klinikës për kardiologji, furnizim të angeografit të ri dhe vendosje të trajtimit modern mjekësor që mori hov në vendet e zhvilluara evropiane.

Back to top button
Close