Fotoservis

Secilit fëmijë i duhet familje

Ministrja e Punës dhe Politikjës Sociale, Milla Carovska m,bajti fjalim në ngjarjen përfundimtare në kuadër të projektit "Secilit fëmijë i duhet familje"

Back to top button
Close