0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Seancë e përbashkët e qeverive të Maqedonisë dhe të Bullgarisë në fillim të dhjetorit

Në fillimin e dhjetorit do të mbahet seancë e përbashkët e qeverive të Maqedonisë dhe të Bullgarisë, që do të përputhet me lëshimin në përdorim të autostradës "Struma" midis Kresnjës dhe Sandanskit, njoftoi kryeministri bullgar Bojko Borisov  pas takimit të sotëm me kryeministrin e Maqedonisë Zoran Zaev në Sofje. 

Back to top button
Close