0_Македонија.ПорталBiznis.SlajderАнализаБизнисЕкономија

Сѐ поголема продукцијата на евтино месо, здравјето и ресурсите на удар

Производството на килограм говедско месо ја загадува животната средина како да сте возеле автомобил 250 километри, троши 15.500 литри вода и иста количина енергија како и 100-ватна светилка вклучена 20 дена.

Close