Kronikë.PortalKulturë

Rikthehet Kadare në Panairin e 21-të Librit në Tiranë, me botimin “Kur sunduesit grinden”

Panairi i librit në Tiranë vijon të mirëpresë shumë lexues në Pallatin e Kongreseve, ku të pranishëm janë autorë dhe shkrimtarë të shumtë, të cilët kanë ardhur me krijimtaritë e tyre letrare për t’i shpalosur me lexuesit. Në këtë panair, shkrimtari i madh i letrave shqipe, Ismail Kadare ka sjellë librin më të ri, me titull "Kur sunduesit grinden".

Back to top button
Close