Фотосервис

Реконструкција на студенскиот дом „Гоце Делчев“

Заменик-министерот за образование и наука Петар Атанасов го посети студенскиот дом „Гоце Делчев“ каде во тек е реконструкцијата на блоковите В и Г

Back to top button
Close