Фотосервис

Регионален форум

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев се обрати на регионалниот форум „Промовирање на имплементацијата на Истанбулската конвенција во земјите на Западен Балкан и во Турција – Интегрирани политики, инклузивни партнерства“. Обраќање ќе има министерката за труд и социјална политика Мила Царовска.

Back to top button
Close