Фотосервис

Посета на дигестивна хирургија

Министерот за здравство Венко Филипче, заедно со амбасадорот на Јапонија, Кеико Ханеда, и вицепремиерот за европски прашања, Бујар Османи ја посетија Универзитетската клиника за дигестивна хирургија

Back to top button
Close