Фотосервис

Панел-дискусија

Фондацијата Конрад Аденауер-Програма за владеење на правото во Југоисточна Европа и Правниот факултет „Јустинијан Први“-Скопје одржаa панел-дискусија на тема „Владеењето на правото и еднаквоста на верските заедници во уставно-правниот систем на Република Македонија“

Back to top button
Close