Fotoservis

Paaftësia nuk është pengesë për sukses

Akademia e shkencave dhe artave të Maqedonisë në bashkëpunim me Misionin e OSBE-së në Shkup, shënoi Ditën ndërkombëtare të tolerancës, këtë vit me temë “Paaftësia nuk është pengesë për sukses”

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close