Фотосервис

Новитети од Предлогот за изменување и дополнување на Законот за возила

Министрите Крешник Бектеши и Оливер Спасовски се сретнаа со здруженијата на такси превозници и ги претставија новитетите од Предлогот за изменување и дополнување на Законот за возила

Back to top button
Close