EvropëEvropë.Portal

Në SHBA dënohet “Sosiete Zheneral” me 1,34 miliardë dollar

Banka franceze "Sosiete Zheneral" (Societe Generale) sot u dënua nga agjencitë amerikane me 1,34 miliardë dollar, sepse sipas autoriteteve amerikane ka shkelur lloje të ndryshme të embargove dhe sanksioneve ekonomike, njoftoi Drejtoria për rezerva federale e SHBA-së.

Lajmi i plotë është i aksesueshëm vetëm për shfrytëzuesit e ueb-shërbimit të MIA-s.

Logohuni ose na kontaktoni në shërbimin tonë të marketingut për informacione më të hollësishme

Tel. 075 284 506
075 284 502
075 280 297

E-mail: marketing@mia.mk.

Таг
Back to top button
Close