BotëBotë.Portal

Në Iran konfiskohen gjashtë tonë heroinë të destinuar për Evropën

Autoritetet iraniane konfiskuan më shumë se gjashtë tonë heroin dedikuar për tregun evropian dhe shkatërruan pesë grupe ndërkombëtare kriminele të cilët trafikonin drogë, lajmëruan mediat iraniane.

Back to top button
Close