Најава на настани

МИА најави – Свет

Пекинг – Рускиот премиер во посета на Пекинг

Брисел – најголемата партија во ЕП – Европската народна партија бира свој кандидат за претседател на ЕК

Варшава – Воени вежби на НАТО во Полска и поранешни советски републики

Париз – Министрите за одбрана од ЕУ разгледуваат можности за формиање вооружени сили на ЕУ

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close