BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Meta: Marrëveshja midis Prishtinë dhe Beogradit do ta forcojë stabilitetin rajonal

 Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta shpreson se Prishtina dhe Beogradi do të arrijnë marrëveshje në "mënyrë të mirë dhe të qëndrueshme", e cila do të kontribuojë për përforcimin e stabilitetit rajonal.

Back to top button
Close