Partitë politikeTekste origjinale

LSDM: Mickoski dhe udhëheqësia kundërpopullore e VMRO-DMPNE-së nuk do ta frenojnë të ardhmen, të gjithë deputetët ta mbështesin procesin në Kuvend

Hristian Mickoski dje humbi mundësinë që opinionit t'i sqaroj se si kishte marrë tenderë nga Qeveria e mentorit të tij Gruevski, për hidrocentrale, derisa e kishte këshilltar.

Back to top button
Close