BallkanKorrespondentë Botë

Lista Serbe do të përkrahë rrënimin e Qeverisë së Kosovës në të cilën është pjesëmarrëse edhe vet

- Lista Serbe, partia e cila i përfaqëson serbët e Kosovës dhe e cila është pjesë e koalicionit qeverisës të Kosovës, i ofroi votat e dhjetë deputetëve të saj  partive opozitare të shqiptarëve, me qëllim që të ndërrohet Qeveria e Ramush Haradinajt, lajmëron korrespodenti i MIA-s nga Prishtina.

Back to top button
Close