BotëBotë.Portal

Lideri i partisë opozitare i Azerbajxhanit lirohet nga paraburgimi me gjobë

Kryetari i partisë opozitare Fronti Popullor i Azerbajxhanit, Ali Arimli ishte gjobitur me 1.300 euro dhe më pas është liruar nga paraburgimi.

Back to top button
Close