0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

KRRE do të ndajë licenca të reja për prodhim dhe tregtim me energji elektrike

Komisioni rregullator për energjetik (KRE) në seancën e sotme përgatitore do të shqyrtojë pesë propozim-vendime për dhënie të licencës për kryerje të veprimtarisë energjetike tregti me energji elektrike, për ndërrim të licencës për kryerje të veprimtarisë energjetike prodhim i energjisë elektrike nga elektrocentrali fotovoltaik dhe për dhënie të licencës së përkohshme për kryerje të veprimtarisë energjetike nga elektrocentrali fotovoltaik.

Back to top button
Close