BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Kooperativat në fokus së Sesionit të tretë të Grupit punues për bujqësi dhe zhvillim rural

 Gjendja aktuale në punën e kooperativave bujqësore është temë në Sesionin e tretë të Grupit punues për bujqësi dhe zhvillim rural të Konventës Kombëtare për BE në Maqedoni.

Lajmi i plotë është i aksesueshëm vetëm për shfrytëzuesit e ueb-shërbimit të MIA-s.

Logohuni ose na kontaktoni në shërbimin tonë të marketingut për informacione më të hollësishme

Tel. 075 284 506
075 284 502
075 280 297

E-mail: marketing@mia.mk.

Таг
Back to top button
Close