Фотосервис

Kонференција

Министерката за правда Рената Дескоска се обрати на конференцијата „Дали и во колкава мерка про боно правната помош и алтернативните начини за решавање на спорови можат да придонесат за олеснување на пристапот до правда за сиромашните граѓани“

Back to top button
Close